Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Investește în oameni! 

EuroContaCons - Misiune. Valori. Obiective.


Aflată la început de drum, compania Eurocontacons este o structura de economie socială (SES) înființată în cadrul proiectului ”P.E.S.A.S – Promovarea economiei sociale prin noi afaceri de succes ”, ID 147440 , cu domeniu de activitate Servicii de Contabilitate, Consultanță și Asistenta Personalizata în Economia Sociala. Activitățiile integrate de consultanță, contabilitate și asistență în domeniul fiscal și al fondurilor europene, corespund codului CAEN 6920, punând la dispoziţie următoarele servicii:
1. Contabilitate primară, financiară şi de gestiune;
2. Consultanţă financiar-contabilă şi fiscală;
3. Asistență personalizată pentru operațiuni financiare și fonduri europene putând astfel garanta obținerea beneficiului maxim de către client.

Contactează-ne

Misiune

Misiunea noastră este să satisfacem exigenţele clienţilor noștrii printr-un pachet de servicii integrate, de o calitate ireproşabilă, asigurarea unei relaţii impecabile şi promptitudinea executării serviciilor solicitate de către client.

Valori

Valorile care ne ghidează în deșfășurarea activității noastre sunt: îmbunătăţirea calităţii vieţii, creşterea şanselor persoanelor defavorizate, sprijinul şi coeziunea socială, creşterea productivităţii şi competitivităţii economiei locale, creşterea bunăstării sociale incluzive, implicarea persoanelor şi comunităţilor în acţiuni derulate în plan local pentru regenerarea vecinătăţilor; dezvoltarea unei societăţi incluzive şi a unei cetăţenii active.

Obiective

Obiectivele noastre sunt atât de ordin economic cât și social, urmărind dezvoltarea serviciilor personalizate de contabilitate primară, financiară şi de gestiune, consultanță financiar-contabilă și asistență personalizată pentru operațiuni financiare și fonduri europene în mediul rural, imatur din punct de vedere economic.

De ce să alegi EuroContaCons?

Eurocontacons este o companie nou înființată cu viziune, expertiză și know-how în furnizarea serviciilor de contabilitate și consultanță. Într-un mediu economic dinamic în care fiecare agent economic este antrenat de sistemul de piață competitiv este nevoie de personalizarea serviciilor oferite pentru a te diferenția și a te plia pe nevoile clienților.

Echipa EuroContaCons

Iuliana Căpățînă

Consultant în Afaceri

0787 663 991


Dinica Paula

Expert Contabil

0786 461 692


Ivănescu Andreea

Responsabil de marketing

0787 663 979


Sima Adrian

Manager

0765 464 267


Mariana Ordeanu

Expert Contabil

0766 562 223